Persones
-
+
Tancar

Política de privacitat

Protecció de dades de caràcter personal segons la LOPDFinques Frigola SL, en aplicació de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal, informa que les dades personals que es recullen a través dels formularis del Lloc web: finquesfrigola.com, s'inclouen als fitxers automatitzats específics d'usuaris dels serveis de finquesfrigola.com.

La recollida i tractament automatitzat de les dades de caràcter personal té com a finalitat el manteniment de la relació comercial i l'exercici de tasques d'informació, formació, assessorament i altres activitats pròpies de finquesfrigola.com

Aquestes dades només seran cedides a aquelles entitats que siguin necessàries amb l'únic objectiu de donar
compliment a la finalitat anteriorment exposada.

finquesfrigola.com adopta les mesures necessàries per garantir la seguretat, integritat i confidencialitat de les dades conforme al que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació d'aquestes.

L'usuari podrà exercitar en qualsevol moment els drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació
reconeguts a l'esmentat Reglament (UE). L'exercici d'aquests drets el pot fer el propi usuari a través de correu electrònic a: info@finquesfrigola.com oa l'adreça: C/ Calau, 6 - 1720 Calella de palafrugell - Girona (Spain)

L'usuari manifesta que totes les dades facilitades per ell són certes i correctes, i es compromet a mantenir-les
actualitzats, comunicant els canvis a finquesfrigola.com.

Finalitat del tractament de les dades personals:

Amb quina finalitat tractarem les vostres dades personals?
A finquesfrigola.com, tractarem les teves dades personals recollides a través del Lloc Web: finquesfrigola.com, amb les finalitats següents:

1. En cas de contractació dels béns i serveis oferts a través de finquesfrigola.com, per a mantenir la relació contractual, així com la gestió, administració, informació, prestació i millora del servei.
2. Enviament d'informació sol·licitada a través dels formularis disposats a finquesfrigola.com
3. Remetre butlletins (newsletters), així com comunicacions comercials de promocions i/o publicitat de finquesfrigola.com i del sector.

Et recordem que et pots oposar a l'enviament de comunicacions comercials per qualsevol via i en qualsevol moment, remetent un correu electrònic a l'adreça indicada anteriorment.

Els camps d'aquests registres són d'emplenament obligatori, i és impossible fer les finalitats expressades si no s'aporten aquestes dades.

Per quant de temps es conserven les dades personals recollides?

Les dades personals proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o no sol·liciteu la vostra
supressió i durant el termini pel qual poguessin derivar-se responsabilitats legals pels serveis prestats.
Legitimació:

El tractament de les teves dades es realitza amb les bases jurídiques següents que legitimen el mateix:

1. La sol·licitud d'informació i/o la contractació dels serveis de finquesfrigola.com, els termes i condicions dels quals es posaran a la teva disposició en tot cas, de forma prèvia a una eventual contractació.

2. El consentiment lliure, específic, informat i inequívoc, mentre t'informem posant al teu
disposició aquesta política de privadesa, que després de la lectura de la mateixa, en cas d'estar conforme, pots
acceptar mitjançant una declaració o una clara acció afirmativa, com el marcatge d'una casella disposada al
efecte.

En cas que no ens facilitis les teves dades o ho facis de forma errònia o incompleta, no podrem atendre la teva sol·licitud, resultant del tot impossible proporcionar-te la informació sol·licitada o dur a terme la contractació dels serveis.

Destinataris:

Les dades no es comunicaran a cap tercer aliè a finquesfrigola.com, excepte obligació legal.

Com a encarregats de tractament, tenim contractats els següents proveïdors de serveis, havent-se
compromès al compliment de les disposicions normatives, daplicació en matèria de protecció de dades, en el moment de la seva contractació:

(ENCARREGAT) Arsys Internet S.L.U., amb domicili al c/ Mare de Déu nº 21, 26004, Logronyo (La Rioja) Espanya, NIF/CIF nº B-85294916, presta serveis d'ALLOTJAMENT WEB, CORREU I BASES DE DADES .

Podeu consultar la política de privadesa i altres aspectes legals de la companyia al següent enllaç: https://www.arsys.es/legal

Dades recopilades per usuaris dels serveis,

En els casos en què l'usuari inclogui fitxers amb dades de caràcter personal als servidors d'allotjament
compartit, finquesfrigola.com no es fa responsable de l'incompliment per part de l'usuari de l'RGPD.

 

Retenció de dades de conformitat amb la LSSI

finquesfrigola.com informa que, com a prestador de servei d'allotjament de dades i en virtut del que estableix la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI), reté per un període màxim de 12 mesos la informació imprescindible per identificar lorigen de les dades allotjades i el moment en què es va iniciar la prestació del servei. La retenció d'aquestes dades no afecta el secret de les comunicacions i només es poden utilitzar en el marc d'una investigació criminal o per a la salvaguarda de la seguretat pública, posant-se a disposició dels jutges i/o tribunals o del Ministeri que així ho requereixi .

La comunicació de dades a les Forces i Cossos de l'Estat es farà en virtut del que disposa la normativa sobre protecció de dades personals.

Drets propietat intel·lectual finquesfrigola.com

finquesfrigola.com és titular de tots els drets d'autor, propietat intel·lectual, industrial, “know how” i tots els altres drets tenen relació amb els continguts del lloc web finquesfrigola.com i els serveis que s'hi ofereixen, així com dels programes necessaris per a la seva implementació i la informació relacionada. En els casos d'imatges de productes, logos de fabricants, laboratoris, distribuïdors, productes, … Totes les imatges seran propietat dels seus respectius propietaris originals, donant permís a finquesfrigola.com la inclusió dels mateixos a la pàgina web, amb enllaç als seus respectius amos sempre que aquests facilitin els seus orígens.

No es permet la reproducció, publicació i/o ús no estrictament privat dels continguts, totals o parcials, del lloc web finquesfrigola.com sense el consentiment previ i per escrit.

Propietat intel·lectual del programari

L'usuari ha de respectar els programes de tercers posats a la seva disposició per finquesfrigola.com, tot i ser gratuïts i/o de disposició pública.

finquesfrigola.com disposa dels drets d'explotació i propietat intel·lectual necessaris del programari.

L'usuari no adquireix cap dret o llicència pel servei contractat, sobre el programari necessari per a la prestació del servei, ni tampoc sobre la informació tècnica de seguiment del servei, excepció feta dels drets i llicències necessaris per al compliment dels serveis contractats i únicament durant la durada dels mateixos.

Per a tota actuació que excedeixi el compliment del contracte, l'usuari necessitarà autorització per escrit de finquesfrigola.com, quedant prohibit a l'usuari accedir, modificar, visualitzar la configuració, estructura i fitxers dels servidors propietat de finquesfrigola.com, assumint la responsabilitat civil i penal derivada de qualsevol incidència que es pogués produir als servidors i sistemes de seguretat com a conseqüència directa d'una actuació negligent o maliciosa per part seva.

Propietat intel·lectual dels continguts allotjats

Es prohibeix l'ús contrari a la legislació sobre propietat intel·lectual dels serveis prestats per finquesfrigola.com i, en particular de:

• La utilització que resulti contrària a les lleis espanyoles o que infringeixi els drets de tercers.
• La publicació o la transmissió de qualsevol contingut que, segons el parer de finquesfrigola.com, resulti violent, obscè, abusiu, il·legal, racial, xenòfob o difamatori.
• Els cracs, números de sèrie de programes o qualsevol altre contingut que vulneri drets de la propietat
intel·lectual de tercers.
• La recollida i/o utilització de dades personals d'altres usuaris sense el seu consentiment exprés o contravenint
el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d'abril de 2016,
relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i la lliure
circulació dels mateixos.
• La utilització del servidor de correu del domini i de les adreces de correu electrònic per a l'enviament de
correu massiu no desitjat.

L'usuari té tota la responsabilitat sobre el contingut de la seva web, la informació transmesa i emmagatzemada, els enllaços d'hipertext, les reivindicacions de tercers i les accions legals pel que fa a propietat intel·lectual,

Drets de tercers i protecció de menors.

L'usuari és responsable respecte a les lleis i reglaments en vigor i les regles que tenen a veure amb el
funcionament del servei online, comerç electrònic, drets dautor, manteniment de lordre públic, així com principis universals dús dInternet.

L'usuari indemnitzarà a finquesfrigola.com per les despeses que generés la imputació de finquesfrigola.com en alguna causa la responsabilitat de la qual fos atribuïble a l'usuari, inclosos honoraris i despeses de defensa jurídica, fins i tot en el cas d'una decisió judicial no definitiva .

 

Protecció de la informació allotjada

finquesfrigola.com realitza còpies de seguretat dels continguts allotjats als seus servidors, però no es responsabilitza de la pèrdua o l'esborrament accidental de les dades per part dels usuaris. De la mateixa manera, no garanteix la reposició total de les dades esborrades pels usuaris, ja que les dades esmentades podrien haver estat suprimides i/o modificades durant el període del temps transcorregut des de l'última còpia de seguretat.

Els serveis oferts, excepte els serveis específics de backup, no inclouen la reposició dels continguts
conservats a les còpies de seguretat realitzades per finquesfrigola.com, quan aquesta pèrdua sigui imputable a l'usuari; en aquest cas, es determinarà una tarifa d'acord amb la complexitat i el volum de la recuperació, sempre prèvia acceptació de l'usuari.

La reposició de dades esborrades només està inclosa en el preu del servei quan la pèrdua del contingut sigui deguda a causes atribuïbles a finquesfrigola.com.

Comunicacions comercials

En aplicació de la LSSI. finquesfrigola.com no enviarà comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic o altre mitjà de comunicació electrònica equivalent que prèviament no haguessin estat sol·licitades o expressament autoritzades pels destinataris de les mateixes.

En el cas d'usuaris amb què hi hagi una relació contractual prèvia, finquesfrigola.com sí que està autoritzat a l'enviament de comunicacions comercials referents a productes o serveis de finquesfrigola.com que siguin similars als que inicialment van ser objecte de contractació amb el client.

En tot cas, l'usuari, després d'acreditar la vostra identitat, podrà sol·licitar que no se us faci arribar més informació comercial a través dels canals d'Atenció al Client.

 

SEGURETAT PROTECCIÓ A COMPRADORS

Els pagaments de les compres a finquesfrigola.com es fan a través de Redsys (Canal oficial de pagament de Caixabank) o paypal amb tots els sistemes d'encriptació i seguretat de transferència de dades a través del protocol SSL, per la qual cosa el comprador gaudirà a tota hora amb la protecció d'aquests canals.

Per als pagaments a través de transferència bancària, finquesfrigola.com MAI li demanarà el vostre número de compte bancari, per la qual cosa els nostres sistemes mai emmagatzemarà aquesta dada.

finquesfrigola.com mai no li demanarà cap dada d'usuari o password perquè la canviï o verifiqui. Els únics mètodes de què disposarà el comprador serà el sistema de recordar password que li enviarà al seu propi correu la sol·licitud de canvi de password i ho haurà de fer el comprador personalment. Qualsevol altre mètode sol·licitant-li usuari o password ho haurà d'entendre com a correu fraudulent.

Qualsevol dada sensible com el password, s'emmagatzema sempre encriptada en el nostre sistema, per la qual cosa aquesta dada mai no es coneixerà en la seva forma original. El comprador serà el responsable de la contrasenya. Per canviar-la l'únic mètode possible serà a través de l'opció 'recordar contrasenya' del nostre sistema, que us enviarà un enllaç de reset al vostre correu electrònic.

En cap cas finquesfrigola.com comparteix amb facebook, twitter, instagram o cap altra xarxa social que s'incorpori en el futur, cap tipus d'informació privada sobre els seus usuaris, i la seva única finalitat és l'establerta aquí. En aquest sentit, tota la informació que el mateix usuari vulgui proporcionar a aquestes plataformes serà sota la seva pròpia responsabilitat, no intervenint en aquest procés finquesfrigola.com.

Oficines