Aire condicionat
Piscina
Pàrquing
Wifi
Vista mar
Persones
-
+
Tancar

Lloguer apartaments Calella de Palafrugell Llafranc Tamariu


 • Cerca

  Selecciona les dates desitjades i escull entre una gran varietat d’allotjaments disponibles online.
 • Reserva

  Un cop has trobat el que t’interessa, podràs reservar-lo online.
 • Viatja

  La teva reserva està feta, ja pots fer les maletes.
 • Gaudeix

  Només queda disfrutar al màxim de la teva experiencia, t’ho mereixes !

Per què Finques Frigola?

 • Confiança

  Som una agència immobiliària familiar amb tres generacions dedicades durant MÉS de 60 anys al lloguer turístic a la Costa Brava.

 • Professionalitat

  Tracte proper i atenció individualitzada per part del nostre personal multilingüe. Estarem a la seva disposició durant tota l'estada, a qualsevol de les nostres oficines de Calella, Tamariu y Palafrugell.

 • Econòmic

  Disposem d'una cartera de lloguer més de 400 allotjaments en exclusivitat, que li garanteixen el millor preu de mercat de la Costa Brava.

Videos amb dron i webcams de Calella de Palafrugell i Tamariu a la Costa Brava

Som una agència immobiliària dedicada des de 1963 al lloguer i la venda de villes, cases, xalets, apartaments i bungalows en aquesta bonica zona de la Costa Brava, especialment a Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu i Begur. Disposem d'oficines a Calella de Palafrugell, Tamariu i Palafrugell. Aquí podràs trobar la major oferta d'apartaments vacacionals de la zona, amb informació detallada, fotografies, localizació al Google Maps, Tours virtuals, etc...
Podràs conèixer la zona per mitja de reportatges fotogràfics, veure el temps en directe a través de les nostres webcams i finalment podràs conèixer preus i disponibilitat en temps real i si vols, formalitzar la teva reserva amb el nostre sistema de reserves online. No ho dubtis, tenim les millors ofertes d'apartaments a la Costa Brava, comprova-ho!

Home Descr Litoral Emporda

El litoral del Baix Empordà presenta moltes cales de sorra fina i aigües cristalines que configuren una de les zones més ben conservades de la Costa Brava. Els pobles, antigament dedicats a la pesca, com Calella de Palafrugell, Llafranc, Tamariu... juntament amb les cales de Fornells, Aiguablava, Sa Tuna, Aiguafreda, Aigua Gelida, són especialment destacables per la seva bellesa.
Un fantàstic lloc per disfrutar de la extraordinària bellesa de la zona és el far de Sant Sebastià, des d'on es contempla des d'una vessant, una bonica panoràmica sobre Calella i Llafranc i des de l'altre, l'abrupta i salvatge costa que va fins a Tamariu. La visita del Jardí Botanic de Cap Roig es obligatòria, on hi ha una gran varietat d'espècies vegetals característiques del Mediterrani, i durant els mesos de Juliol i Agost es realitzen actuacions i concerts musicals de reconegut prestigi. Altres events destacats són la tradicional Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell que es celebra el primer dissabte de Juliol i la festa dels Indians de Begur, el primer cap de setmana de Setembre.

Oficines